Клубът от Националната лига Рексъм ще играе за първи път

...
Клубът от Националната лига Рексъм ще играе за първи път
Коментари Харесай

Рексъм ще дебютира в САЩ в битка за 1 млн. долара

Клубът от Националната лига Рексъм ще играе за първи път в Съединени американски щати в шампионат, който ще предложи премия от 1 млн. $ за спечелилите.

Футболната конкуренция, която е от 32 тима, ще се организира в Кори, Северна Каролина, сред 1 и 4 юни.

Рексъм е поканен да взе участие след триумфа на документалния филм на Disney+ " Добре пристигнали в Рексъм ".

Сериалът наблюдава ориста на клуба под собствеността на холивудските звезди Райън Рейнолдс и Роб Макелхенни.

Актьорът от " Дедпул " Рейнолдс и основателят на " Винаги слънчево във Филаделфия " МакЕлхенни станаха притежатели на " драконите " през февруари 2021 година

В тима на уелската екипировка ще вземат участие митове на клуба, както и персони, включени в документалния филм.

" Очакваме с неспокойствие да дебютираме в Съединени американски щати с тим от митове и с упоритостта да спечелим шампионата ", съобщи Шон Харви, консултант на борда на шефовете в Рексъм.

" Ако успеем, 500 000 $ от наградния фонд ще бъдат употребявани за възстановяване на работата на клуба в локалната общественост.

" Рексъм е освен това от тим. Той съставлява хората от Северен Уелс и този шампионат ще ни разреши да включим някогашни играчи на клуба, както в никакъв случай до момента не сме могли да създадем. "

Отборът от мексиканската лига - Некакса, тимът на Клинт Демпси, някогашна звезда на Фулъм и Спърс, и събирателен тим от някогашни играчи на женския народен отбор на Съединени американски щати, проведена от Хедър О`Райли, са някои от другите тимове, които към този момент са удостоверили присъединяване в шампионата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР