Клубът на баскетболните фенове сред звездите на WTA тура се

...
Клубът на баскетболните фенове сред звездите на WTA тура се
Коментари Харесай

Швьонтек е най-новата фенка на „Маями Хийт“


Клубът на баскетболните почитатели измежду звездите на WTA тура се усили доста през последните седмици. След като по време на шампионата в Маями Паула Бадоса бе специфичен посетител на локалния гранд Miami Heat , а малко по-късно образецът ѝ бе последван от Ема Радукану, в този момент „Горещите“ могат да се похвалят с още един знаменит обожател – новата №1 в ранглистата Ига Швьонтек.

Швьонтек показа фотоси и видео в Instagram, от които излиза наяве, че тази седмица полякинята е посетила конфликта сред Хийт и Шарлът Хорнетс в FTX Arena. За разлика от Бадоса, 20-годишната тенисистка донесе шанс на новите си любимци и те надвиха в зрелищен конфликт, приключил 144:115.

Шампионката на Ролан Гарос за 2020 година театралничи със звездата на отбора Джими Бътлър, както и с скъп подарък – имитация на шампионските пръстени, връчени на играчите на Heat след последната им досега купа през 2013 година

Това е следващият прелестен спомен, с който Швьонтек ще си тръгне от Маями. Полякинята победи в конкуренцията във Флорида, като по този метод стана четвъртата тенисистка, спечелила купите в Индиън Уелс и Маями в един сезон, както и първата, спечелила първите три WTA 1000 шампионата за сезона. Световната №1 планираше да взе участие в тазседмичния шампионат в Чарлстън, само че травма в ръката промени желанията ѝ. Очаква се тя да се завърне на корта на WTA 500 шампионата в Щутгарт (18-24 април).

Снимки от визитата на Швьонтек в FTX Arena можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР