"Клубът е над всичко. Отчитам грешките си, че ние не

...
"Клубът е над всичко. Отчитам грешките си, че ние не
Коментари Харесай

Гриша Ганчев: Отчитам грешките си. Вече ще работим за хората, които обичат ЦСКА

"Клубът е над всичко. Отчитам грешките си, че ние не работихме за хората, които обичат клуба същински и не го обичат единствено поради това, че би трябвало да се възползват от парите на клуба. Мисля, че в идващите няколко седмици ще се види радикално друго отношение към това перо на клуба. "

Това даде обещание притежателят на ЦСКА Гриша Ганчев в част от видеообръщение до почитателите.

"Армейците " разгласиха 2-минутен фрагмент от изявлението, в което Ганчев дава отговор на въпроси на последователите. Цялото ще бъде оповестено в сряда в 10:00 ч.

"Винаги са съгласувани всички играчи с треньорите, постоянно са съгласувани. Не знам кой пусна тази опорка, да е жив и здрав. На всеки един треньор сме му споделили тези и тези са вариантите, избери си, това ни е по джоба. Клубът е над всичко, над Гриша Ганчев. Разликата сред мен и един различен необут във футбола е, че при мен от дълго време към този момент не всичко е непременно. Ако можем по състезателен път, по честния метод, без да пробиваме играчи на други тимове или задачите тимове, аз желая да си станем по естествения метод първенци. "

"Ние ще станем, аз съм сигурен. Когато си почтен към спорта и се трудиш, няма метод да не се възнагради. Това е ситуацията, ще стане, рано или късно ", добавя той.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР