Клуб за изкуство и спорт Дунавска“ е организация с нестопанска

...
Клуб за изкуство и спорт Дунавска“ е организация с нестопанска
Коментари Харесай

Златните момичета стават лице на кампанията “Яж, движи се и обичай“ на Камелия Дунавска

Клуб за изкуство и спорт „ Дунавска “ е организация с нестопанска цел, ориентирана към възстановяване и запазване на физическото и психическо здраве на обществото посредством способи за физическа интензивност, здравословен живот и обществено другарство. Сформирали сме екип от потвърдени експерти в областта на спорта, изкуството и здравните грижи. Председател на УС е Камелия Дунавска – безспорен международен и европейски първенец по гимнастика и треньор на първенци.

Чрез спорта, изкуството и научните достижения като съществени обществени явления ние сътворяваме стратегии за развиване на обществото, обхващайки всичките му групи и особености.

Програмата „ Яж, движи се и бит “ е ориентирана към подрастващите и младежите. Отчитайки нарасналата нужда изключително през последните години на здравна, двигателна и обществена просвета ние се спряхме на образование при най-нуждаещата се група, с цел да имаме едно крепко, интензивно, осъзнато и устойчиво общество в бъдеще.

Програмата подчертава на здравословното хранене, двигателната интензивност и позитивните форми за обществено другарство.

Лице на плана е тимът на България по художествена гимнастика – Олимпийски първенец от Токио 2020.

Не инцидентно избрахме единствения тим с сходно отличие за страната ни. Освен образец за подражателство те са знак и на обединяването и демонстрират, че можем да победим когато създадем екип от мощни самостоятелни качества.

“Яж, движи се и бит ” се реализира посредством поредност от осведомителни акции, игра-анкета, образования и 3-дневен фестивал в центъра на София

Фестивалът ще се организира в „ Топлоцентрала “ – НДК от 23 до 25 септември. Ще има богата културна стратегия, образования за здравословно хранене, открити уроци с доста известни български спортисти и треньори, работни ателиета и лекции с известни персони, щандове за разнообразни продукти по тематиката на програмата и несъмнено доста занимания, и разнообразни спортни игри за дребни и огромни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР