Клуб сандвичът, наричан още сандвич от клуба, е сандвич с

...
Клуб сандвичът, наричан още сандвич от клуба, е сандвич с
Коментари Харесай

Какво представлява „клуб“ сандвич

Клуб сандвичът, именуван още сандвич от клуба, е сандвич с изгорял самун. Често се нарязва на четвъртинки и се придържа от клечки за зъби. Има два пласта, разграничени от спомагателен късчета самун.

Класическите съставки за клуб сандвич са пуешко, бекон, маруля, домати и майонеза. Някои вариации постоянно се разграничават в долния пласт, да вземем за пример " пилешки клуб " или " печено говеждо клуб ". Вариациите могат да включват шунка и / или спомагателни филии от сирене.

Майонезата и горчицата, а от време на време и медната горчица са нормални подправки, оповестяват от foodpanda. Сандвичът нормално се сервира с гарнитура от пържени картофи или домати.

Една известна доктрина е, че клуб сандвичът е фиктивен в извънреден клуб по хазартни игри в Саратога Спрингс, Ню Йорк в края на XIX век. Сандвичът е прочут с появяването си в менюто на заведенията за хранене в Съединени американски щати още през 1899 година Веригите за бързо хранене обаче имат собствен личен вид на клуб сандвич. Използват идентични съставки, само че вместо три резена изгорял самун, те ги сервират като общоприет сандвич.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР