Клуб по художествена гимнастика Левски-Триадица получи финансиране по Програма за

...
Клуб по художествена гимнастика Левски-Триадица получи финансиране по Програма за
Коментари Харесай

Левски-Триадица получи финансиране от Столична община

Клуб по художествена гимнастика " Левски-Триадица " получи финансиране по Програма за развиване на детско-юношески спорт на територията на Столична община.

Въпреки сложните и изключителни условия поради пандемията от ковид и оповестеното изключително състояние в страната, желанието на подрастващите за дейни подготвителни занимания набъбна. Отпуснатите средства разрешиха да бъдат обезпечени апарати за възобновяване и предварителна защита против травматизъм. Подсигурени бяха също уреди и спортни трика за идната спортно-състезателна година.

" За състезателките беше извънредно мотивиращо събитието, че Столична община застана зад тила им в интервал, в който спортът като цяло не е приоритет. Треньорите в клуба поеха своята обществена отговорност и през месеците юли, август и септември организираха безвъзмездни подготвителни занимания ", обявиха от клуба за Българска телеграфна агенция.

Всичко това способства за извоюваните трофеи и редица медали от гимнастичките на клуба на извършените държавни шампионати. Златни медали завоюваха Боряна Калейн и Биляна Везирска самостоятелно в категории " Елит " и " А ", отборно шампионки девойки и дами " Елит ", шампионки ансамбли за девойки младша възраст до 10 години, категория " Б ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР