Клуб от Премиър лийг е отправил нестандартното предложение оставащите мачове

...
Клуб от Премиър лийг е отправил нестандартното предложение оставащите мачове
Коментари Харесай

Лудост: Има идея мачовете от Премиър лийг да се доиграят в Китай

Клуб от Премиър лийг е отправил ексцентричното предложение оставащите мачове от Премииър лийг да се изиграят в Китай. Според Athletic това е един от многочислените разновидности да се направи по този начин, че сезонът да приключи, с цел да не бъдат изгубени парите от телевизионни права. Преди няколко дни се появи и предложение дуелите да се изиграят в Катар. Идеята е срещите да се проведат в региони, които са по-безопасни за здравето на играчите във връзка с разпространяването на COVID-19. Китай към този момент овладя епидемията, а при започване на май би трябвало да бъде възобновено и локалното състезание. Преместването на мачовете отвън страната ще даде опция стадионите и базите на клубовете да бъдат разполагаем на здравната система и при потребност да бъдат превръщани в незабавни центрове.

Тази концепция ще бъде обсъждана също на видеконференцията на клубовете, която ще се организира през днешния ден, само че съгласно Athletic е по-вероятно да бъде отхвърлена на този стадий.

Другото предложение, което се появи неотдавна - мачовете да се изиграят в два района на Англия, по сходство на провеждането на Световните шампионати, за момента също не печели доста подръжници, защото е мъчно осъществима.
Premier League execs are increasingly fearful they have nowhere left to turn to salvage the current campaign - with games in China even on the table.

A crunch video conference between the 20 sides will take place on Friday afternoon.

More from @AdamCrafton_ & @David_Ornstein.
— The Athletic UK (@TheAthleticUK) April 2, 2020

Колаж: " Дейли Мейл "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР