Клуб на привържениците на Ботев Пловдив, Обединени фракции BULTRAS и

...
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив, Обединени фракции BULTRAS и
Коментари Харесай

КПБП, Сдружението и Bultras с декларация срещу Ангел Палийски

Клуб на последователите на Ботев Пловдив, Обединени фракции BULTRAS и Сдружение ПФК Ботев още веднъж скочиха против някогашния президент на клуба Ангел Палийски, който сега е член на Съвета на шефовете. Екипът на Sportal.bg разгласява позицията им без редакторска интервенция:

" Клуб на последователите на Ботев Пловдив с декларация:

Уважаеми Ботевисти, скъпи другари,

Отново е време да защитим ползите на обичания ни „ Ботев “ Пловдив, да създадем всичко по силите си, с цел да стане той естествен клуб, да се върне вкъщи - на стадион „ Христо Ботев “ и с дейностите си да подсигуряваме запазването му като общинска благосъстоятелност и използването му от вековния ни клуб. Ако бъдем обединени, мощни и настоятелни, това ще се случи.

Отново обаче към съдбините на клуба и „ Колежа “ се появява фигурата на безконечния избавител. Човекът, дал безчет обещания на изстрадалите почитатели, всички до едно неизпълнени, с цел да се настани в обичания ни клуб, откакто беше изпъден от предходния притежател. Участникът в разпределянето на комерсиалните площи на стадиона сред шепа хора. Идеологът на скритата приватизация, на развалянето на концесията и прекосяването на стадиона и прилежащи общински парцели в частни (и неговите) ръце, индивидът, който, като Изпълнителен шеф на ПФК “Ботев “ АД изиска повреждане на концесията още на 24.10.2016 год. с публично писмо до Община Пловдив, с концепция за заграбването на терена посредством закупуването му от частна компания.

Време е да му напомним, че е нежелателен и да му заявим, че от дълго време не имаме вяра на празни обещания и откровенни неистини.

Време е да му напомним какво е нашето отношение към него изразено още на 23.07.2018 година с експлицитна позиция на проведените последователи:

„ Господин Палийски, наслушахме се на Вашите неистини!

Всички помним, по какъв начин бяхте определен от Сдружение „ ПФК Ботев “ с обещанието, че ще изчистите и преструктурирате задълженията на клуба.

Очевидно е, че сходно деяние е непостижимо и обещанието Ви е било следващата неистина. Също както обещанието, че тимът, спечелил Купата на България, ще бъде непокътнат и надграден, също както обещанието, че приходите от Лига Европа ще бъдат вложени в градежа на стадиона, прелестно знаейки, че с тези средства би трябвало да се покрият оперативните отговорности на клуба. Или обещанието, че си подавате оставката и напускате ръководството на „ Ботев “ Пловдив. А даже няма да разясняваме неналичието на всякаква бистрота за финансовото положение на клуба.

Не сме не запомнили по какъв начин и за какво бяхте освободен от едно предишно ръководство на клуба.

Наслушахме се на лъжите Ви – за всички последователи към този момент е явно, че нямате нито нужния ценз, нито потенциала, нито морала, с цел да управлявате тим от ранга на „ Ботев “ Пловдив!

Затова ние, Сдружение ПФК „ Ботев “, „ Клуб на последователите на „ Ботев “ Пловдив и Обединени фракции „ Бултрас “ настояваме да се оттеглите мигновено от ръководството и от клуба. Направете го за богатството на Ботев, в случай че не желаете името Ви да се асоциира с това на ДХ-Селския.

Никой не е по-голям от „ Ботев “ Пловдив “.

Г-н Палийски, позицията ни, не се е трансформирала. Не се намесвайте в делата на „ Ботев “ Пловдив, отивайте си!

Колкото да се напъвате да чистите името си с изказвания на политици и на Вашите лакеи, за нас Вие сте личност нон грата!

Бъдещето на обичания ни „ Ботев “ Пловдив няма цена и никой в никакъв случай няма да ни купи!

Само „ Ботев “!

Сдружение ПФК „ Ботев “

Клуб на последователите на „ Ботев “ Пловдив

Обединени фракции „ BULTRAS” ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР