Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и фракциите от агитката

...
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и фракциите от агитката
Коментари Харесай

Бойко, Зико и Горанов поканени на интересно многохилядно събитие в Пловдив

Клуб на последователите на Ботев Пловдив и фракциите от агитката на канарчетата,  обединени под  името „ Bultras “ разгласиха по едно и също време известие, с което приканват за всеобщо събиране на Колежа.

Причината е, че съгласно членовете на двете организации 2 месеца след рестарта на строителството на стадиона те не виждат задоволително свършена работа. Интересно е, че те приканват всички участвали преди повече от 2 месеца на церемонията по рестарта да участват и на въпросното събиране, което ще се състои преди мача с Левски на 10.11.2019 година в 11:00 ч.

Ето го и цялостния текст на известието:

Скъпи ботевисти,
на 28.08.2019 година беше даден формалният „ рестарт ” на градежа на ст. „ Христо Ботев ”. На него участваха благодетелят на клуба- Георги Самуилов и част от ръководителите на клуба в лицето на изпълнителния шеф, членове на Съвета на шефовете и други. Сред формалните посетители бяха и министър-председателят на Република България, финансовият министър, спортният министър, някогашният и бъдещият кмет на гр. Пловдив и така нататък представителите на политическия хайлайф бяха изключително радостни и засмени, гордо изправени пред събралите се хора, осъзнаващи съвършената предизборна акция, която си вършат, следващото прерязване на лентичка на обект, без да е ясно по кое време и по какъв начин ще бъде приключен. Трупащи дивиденти на гърба на хилядите жълто-черни последователи и тяхното най-скъпо място- ст. „ Христо Ботев ”. Време е за равносметка.
Повече от два месеца изминаха, а действителните строителни действия по стадиона се показват в малко на брой служащи, които се броят на пръстите на една ръка, два крана, които не са помръднали от момента на слагането им и… и това е. След равносметката е време за дейности.

Обединени фракции „ Bultras ” и „ Клуб на последователите на Ботев Пловдив ” канят всички жълто-черни последователи на събиране преди мача с Левски на 10.11.2019 година в 11:00 ч. пред ст. „ Христо Ботев ”. Нека покажем, че казусът не е пропуснат.
Каним и всички гореизброени, имаме вяра, че след по този начин значимите им изборите към този момент имат свободно време, с цел да дойдат и да видят какво по-точно откриха.

След привършване на събирането дружно ще се отправим към „ футболен комплекс Ботев 1912 ”, където посрещаме тима на Левски София. Знамената на фенските организации ще отсъстват от Южната естрада. От този мач там ще има единствено едно знаме- това за Колежа, тъй като няма нищо по-важно от него! Защото всички хиляди ботевисти са обединени под този байрак!

Очакваме Ви! 10.11.2019 година 11:00 ч. СТАДИОН „ ХРИСТО БОТЕВ ”!!!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР