Клуб на мениджъра в Пловдивския университет Паисий Хилендарски“ обещава вдъхновяващ

...
Клуб на мениджъра в Пловдивския университет Паисий Хилендарски“ обещава вдъхновяващ
Коментари Харесай

Клуб на мениджъра стартира 2024 в ПУ

Клуб на мениджъра в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “ дава обещание въодушевяващ старт на 2024 година с впечатляващо събитие.

Утре, 9 януари, от 16:30 часа в зала “Компас ” на висшето учебно заведение ще се състои среща – лекция на тематика „ Личностно и кариерно развиване “, която ще бъде показана от гост-лектор Нели Петрова – Амбасадор на компания „ VERTERA “ с сан Червен безценен камък от 6 карата.

Организаторите изясняват, че Нели Петрова ще показа нещата, които вършат „ VERTERA “ изключителна компания, разкривайки бизнес модела и най-хубавите благоприятни условия за сполучливо учредяване на МЛМ компания.

Тя ще насочи вниманието и към личностното развиване, отваряйки вратата към бъдещи благоприятни условия за професионално израстване. Всеки, който търси ентусиазъм за новата си кариера и мечтае за провокации и триумф, е добре пристигнал, допълват те.

Събитието е част от третия сезон на Start-up Academy – платформа към Офиса за софтуерен трансфер на ПУ „ Паисий Хилендарски “, която цели да подкрепя бизнесмени при пускане на техния бизнес план. Съорганизатори, дружно с Офиса за софтуерен трансфер, са: ПУ „ Паисий Хилендарски “, Студентски съвет на висшето учебно заведение и Клуб на мениджъра. Инициативата се организира под патронажа на ректора на пловдивската Алма Матер – проф. доктор Румен Младенов.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР