Клуб Мечтание“ и Градоред“ канят русенци на първа среща от

...
Клуб Мечтание“ и Градоред“ канят русенци на първа среща от
Коментари Харесай

Успели русенци споделят опит при неформални срещи с младежи

Клуб „ Мечтание “ и „ Градоред “ канят русенци на първа среща от цикъл прояви „ Вечери за наивници “, която се организира със заглавие „ Визионерът “. Домакин е Република България „ Любен Каравелов “ (ет. 2, Читалня), а началото е на 20 май от 18 часа. Гост-лектори ще бъдат Росен Даскалов, притежател на Sin Cars и Ивелин Михайлов, изпълнителен шеф на „ Исторически парк “ АД, основател на плана за построяването на голям исторически парк край Варна.
„ Вечери за наивници “ е план, който се осъществя по стратегия „ Знание и напредък “, реализирана от Фондация „ Русе – град на свободния дух “, с поддръжката на Фондация „ Еконт “. Името на плана идва от схващането, че всеки човек в развиването си, първоначално наподобява доверчив със своите фантазии и не преценя компликациите, които му предстоят.
Проектът планува неофициални срещи сред младежите в Русе с съумели представители на „ новите специалности ”, за които се знае по-малко. Гостите ще споделят персоналния си опит, ще начертаят стъпките, които са извървяли до триумфа и ще стимулират младежите на Русе да търсят нови хоризонти за развиване. Ще се подчертава на сектори като осведомителни технологии, цифрови технологии и маркетинг, обществени медии, снимка и постановка и известни специалности, които в изискванията на цифровизация са приели по-модерна форма на битие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР