Клошари се натъкнали на изхвърлени в казан човешки ръце и

...
Клошари се натъкнали на изхвърлени в казан човешки ръце и
Коментари Харесай

Емболия спъна делото на старозагореца, убил приятел и разчленил трупа с ножовка

Клошари се натъкнали на изхвърлени в котел човешки ръце и по този начин се стигнало до разплитането на закононарушението
60-годишният старозагорец Божидар Крумов, наказан на 17 година затвор за убийството на другар, чийто мъртвец след това разчленил с ножовка и изхвърлил частите в разнообразни казани за боклук,  е болен. Той е настанен с диагноза " емболия " в здравно заведение и това стана причина делото в Пловдивския апелативен съд да бъде отсрочено. Присъдата е оспорена от майката на убития Атанас Христев, прокуратурата не е протестирала наказването. 

Крумов и Христев се познавали от години, и двамата работели в строителството. Вечерта на 2 декември 2020 година те се събрали в жилището на Крумов в Стара Загора, като преди този момент си купили 1 л ракия. Като понапреднали с алкохола, се скарали, откакто Крумов подметнал нещо на Христев за някогашната му жена. Обиденият зашлевил пестник на домакина, който в отговор го блъснал мощно с бутилка алкохол по главата. Христев паднал обратно на леглото и не мръднал повече. Крумов траял да пие, когато ракията свършила, отишъл и си купил още. След нова доза алкохол излязъл на открито и като се прибрал, решил да се отърве от натрупа. Разпънал найлон на пода в хола и почнал да го реже с ножове, след това прибегнал и до ножовка. Пренасял частите от тялото на серии до контейнери, до момента в който на 13 декември клошари не попаднали на чувал с човешки ръце. Така се стигнало до задържането на Крумов и разплитането на злокобното закононарушение. 

Новата дата за старт на делото на втората инстанция е 19 февруари. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР