Клошар умря в дома си сред купища боклуци, а трупът

...
Клошар умря в дома си сред купища боклуци, а трупът
Коментари Харесай

Клошар умря в дома си сред купища боклуци

Клошар умря в дома си измежду купища отпадъци, а трупът му стои в жилището над 15 часа и вмирисва входа. 67-годишният Стоян Стоянов към момента няма публикуван смъртен акт, само че към този момент има залепен некролог пред блока.

Причината е, че лекарите от правосъдна медицина и полицията не могат да влязат вътре и да установяват аргументите за гибелта му. 120 квадратното жилище е заринато с тонове отпадъци – стаите и коридора са цялостни с облекла, чадъри, остарели принадлежности и куп ненужни движимости. Намираме Николина Стоянова завряна измежду купчина облекла, която е над нейния пердах. „ То беше хубаво, но те ме накараха да такова. Искате да влизате ли? Реклама няма да ми вършиме. Аз бях направила на една страна път, да могат да минат, но те са доста неприятни значи. Не съумяха да влязат – тъй като по този начин им отърва “, с тези думи Николина Стоянова посреща екипа на „ Марица “.

Казва, че намерила брачният партньор си мъртъв в 4 часа сутринта на 16 септември и извикала Спешна помощ, само че те отказали да влязат. Така трупът останал да стои в фамилното им жилище, а съседите се взели в смут. Притесняват се, че в случай че мъртвецът не бъде изваден скоро, миризмата ще стане още по-непоносима. „ Няма да остане, аз няма да го оставя тука. Ще се помъча “, ядосано отвръща Стоянова.

Минути след идването на „ Марица “ на адресът се появи и сметовоз с четирима служащия. Били извикани от близки на умрелия. Служителите изхвърляха боклука, а дамата го взимаше от камиона и го връщаше назад в жилището. „ Изчезвай незабавно от тука, всичко в камиона “, ядосано се развикаха служащите и прибавиха „ подобен случай не сме имали “.

Апартаментът, в който е живял Стоян Стоянов, е заринат с отпадъци от 1982г., когато той и жена му Николина се нанасят. Така към този момент 37-години съседите водят каузи против тях и не могат да се преборят с миризмата, плъховете и хлебарките, които развъжда фамилията. Жената била безработна, а мъжът до скоро работел в строителството. Преди месец получил инфаркт и спрял да се труди. Имат две деца – единствено едното живее с тях и е с 80% увреждане

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР