Клоп доволен, че Ливърпул избегна Дортмунд и Ювентус на осминафиналите

...
Клоп доволен, че Ливърпул избегна Дортмунд и Ювентус на осминафиналите
Коментари Харесай

Клоп доволен, че Ливърпул избегна Дортмунд и Ювентус на осминафиналите в Шампионска лига

Клоп удовлетворен, че Ливърпул избегна Дортмунд и Ювентус на осминафиналите в Шампионска лига
Мениджърът на Ливърпул призна, че е удовлетворен, откакто отборът му е избегнал някогашния си тим Борусия Дортмунд и италианския първенец в жребия за осминафиналите в Шампионската лига. Вместо това,,,червените “ ще се изправят против Байерн Мюнхен, като първият сблсъсък сред двата състава ще бъде на 19 февруари на,,Анфийлд “, а реваншът на 13 март на,,Алианц Арена “. Германският експерт прекара седем години на,,Сигнал Идуна Парк “ отпред на Дортмунд и не желае да се среща с тях на толкоз ранна фаза от шампионата, до момента в който съгласно Клоп Ювентус са един от главните любимци за постигане на финала в Киев на 26 май.

,,Ако би трябвало да бъда откровен на 100%, на този стадий не желаех да се падаме с два тима. Единият от тях бе Дортмунд. Ако се срещнем по-нататък в шампионата, това ще бъде добре и за двата клуба и ще забележим какво ще се случи. Другият е Ювентус, тъй като съгласно мен те са любимци за продобиване на Шампионската лига. Те са доста умел състав. Ще бъде доста мъчно да ги победиш през тази година “, показа Клоп.

,,С другите нямах проблем и в този момент жребият ни отреди среща с Байерн. Това е добре за нашите последователи, защото ще имат опция да посетят един превъзходен град. Вече се изправихме против тях в шампионата Ауди Къп, където ги победихме. Байерн е голям клуб. Това е голямо предизвикателство за нас. Хубавото за нас е, че в случай че бяхме изтеглили този противник преди два сезона, може би нямаше да имаме необикновен късмет, само че в този момент имаме. Знаем, че ще бъде мъчно, те също го знаят. Предстоят ни два огромни мача на 100% “, разяснява жребият за отбора германецът.

Ливърпул е на върха в британската Висша лига с точка задатък пред Манчестър Сити. Мърсисайдци гостуват на новака Уулвърхемптън в първи дуел от 18-ия кръг на шампионата в петък вечер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР