Клоп: Бих платил добри пари, ако знаех, че ще сме

...
Клоп: Бих платил добри пари, ако знаех, че ще сме
Коментари Харесай

Клоп: Бих платил добри пари, ако знаех, че ще сме на четири точки пред Сити

Клоп: Бих платил положителни пари, в случай че знаех, че ще сме на четири точки пред Сити
Юрген Клоп не одобри трагично първата загуба на Ливърпул във Висшата лига, откакто през вчерашния ден на "Етихад" мърсисайдци бяха победени от първенеца Манчестър Сити с 1:2. Германецът посочи, че макар провалянето е удовлетворен от своите футболисти, които нямат опит в битката за купата. Победа за "червените" щеше да им обезпечи впечатляваща преднина от 10 точки на върха, само че в този момент разликата стопена на единствено четири.

"Ако някой ми беше споделил, че след двата ни мача със Сити ще сме с четири точки пред тях, щях да му заплати положителни пари, тъй като не смятах, че е допустимо. Не можете да си визиите какъв брой доста доверие имам в моите футболисти. Ако имахме пет трофеи за последните 10 години, щеше да е друго. Но ние нямаме този опит. Все още обаче сме в доста добра позиция и по тази причина съм благополучен.

Клоп обаче не беше удовлетворен от решението на съдията да даде единствено жълт картон на Венсан Компани при острото му влизане против Мохамед Салах през първото полувреме. "През предишния сезон Мане получи червен картон, само че той не видя вратаря тогава. Сега Компани го видя, влезе остро и в случай че Мо не бе подскочил, знаете какво щеше да се случи. Не упреквам никого, всеки може да си сътвори мнение за ситуацията", добави мениджърът на "червените".
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР