Клои Кардашиян стана майка за първи път преди месец и

...
Клои Кардашиян стана майка за първи път преди месец и
Коментари Харесай

Клои Кардашиян показа новородената Тру

Клои Кардашиян стана майка за първи път преди месец и едвам в този момент сподели по какъв начин наподобява нейната дребна дъщеричка.

Риалити звездата показа видео с дребната Тру във връзка навършване на първия й месец. “Честита месечинка, мамина. Обичам те, красиво момиче “, споделя Кардашиан във видеото, което демонстрира Тру, която гледа в камерата. Впечатление прави, че дребното момиченце наподобява повече на татко си и е със светли очи.

Първото дете на Клои се появи на бял свят предишния месец в сложен за родителите й миг. В последните дни от бременността на Кардашиян стана ясно, че половинката й, баскетболиста Тристан Томпсън й изневерява редовно.

Тогава даже се заприказва, че стресът, провокиран от държанието на спортиста, е довел до преждевременното раждане на момиченцето. Въпреки компликациите, Клои реши да даде втори късмет на бащата на детето си и двамата неотдавна се събраха.

Тру е следващото бебе, което се появява тази година в семейство Кардашиян. През януари Ким и Кание Уест се снабдиха с щерка, месец по-късно и Кайли Дженър стана майка на момиченце, откакто кри бременността си от самото начало.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР