Клои Кардашиян се завърна у дома в Лос Анджелис заедно

...
Клои Кардашиян се завърна у дома в Лос Анджелис заедно
Коментари Харесай

Клои Кардашиян напусна Тристан

Клои Кардашиян се завърна вкъщи в Лос Анджелис дружно с дребната си дъщеричка Тру.

След като излязоха нескрито изневерите на Тристан Томпсън, риалити звездата роди по неотложност и незабавно по-късно искаше да напусне общото им жилище в Кливланд. Лекарите обаче не разрешиха на Клои всякакво преместване и трябваше да мине време, с цел да се възвърне след раждането и бебето да порасне.

Явно това време е минало, тъй като Кардашиян се похвали, че се е върнала в къщата си в Лос Анджелис, при фамилията си. Най-интересното е, че това се случва точно на Денят на бащата, който в Щатите се празнуваше през вчерашния ден. Все отново младата майка означи празника с кадър.

Двете дами бяха посрещнати с розови и бели балони, определени Кайли Дженър и дребната й щерка Сторми Уебстър. “Добре пристигнали вкъщи, Хлои и Тру… Сторми и Кайли ви обичат.”

“Цялото семейство е разгорещено, че Клои си е вкъщи и че всички ще се сближат и ще станат част от живота на Тру”, разкриват източник пред Е! News. “Ето за какво направиха това огромно тържество за посрещането й.”

Интересно е, че на нито една от фотосите го няма бащата на Тру –Тристан, само че по всяка възможност баскетболистът не съпровожда двете дами, защото цялото й семейство е настроено против него, след абсурда с безбройните му изневери. Все още не е ясно и дали Клои и Тру се реалокират за непрекъснато в Лос Анджелис или единствено краткотрайно.

Източник: Missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР