Клои Кардашиян продължава да живее в дома на приятеля си

...
Клои Кардашиян продължава да живее в дома на приятеля си
Коментари Харесай

Клои Кардашиян живее сама с бебето

Клои Кардашиян продължава да живее в дома на приятеля си Тристан Томпсън в Кливланд, който бе заловен да й изневерява с най-малко 4 девойки. Но не и с него!

Клои е изгонила Томпсън и живее единствено с щерка си, а на посетители са майка й Крис Дженър и сестрите й Ким и Кортни Кардашиян и Кендал Дженър.

Източници разкриват пред People, че младата майка въпреки всичко разрешавала на 27-годишния баскетболист да посещава щерка им. Въпреки това, връзките им били доста обтегнати. Тя обаче обезверено желала да се върне със фамилията си в Лос Анджелис, само че би трябвало да изчака по рекомендация на лекарите.

Клои стана майка за първи път предишния четвъртък – дни, откакто нейната половинка бе видян да се целува с друга жена в клуб в Ню Йорк, а по-късно двамата се насочиха към неговия хотел. Все отново, двойката се сплоти, когато трябваше да заяви в Instagram появяването на дребната им дъщеричка Тру.

“Нашето малко момиченце, Тру Томпсън, съумя напълно да открадне сърцата ни и сме изумени от обич. Такава благословия е да приемем този ангел в фамилията! Мама и баща те обиииииичат, Тру!”, написа Клои под кадър с розови балони и цветя.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР