Клои Кардашиян най-сетне обяви, че ще става майка за първи

...
Клои Кардашиян най-сетне обяви, че ще става майка за първи
Коментари Харесай

Клои Кардашиян потвърди бременността си

Клои Кардашиян най-накрая разгласи, че ще става майка за първи път.

Блондинката го стори посредством обществените мрежи. Тя показа видео и фотоси от Halloween празненство в Snapchat, на които участват тя и обичаният ѝ Тристан Томпсън. Двойката се бе маскирала като Хал Дрого и Денерис Таргариен от Игра на тронове и даже завоюва премията за “най-добър костюм” на вечерта. Под кадър на баскетболиста, Клои е написала “Това е татко”. “Обичам го този човек,” добавя Кардашиян.

Приближен до риалити звездата разкрива, че тя е в очакване на момченце. “Тя е по-гладна от всякога”, споделя другар на двойката, добавяйки, че Клои въпреки всичко продължава да се придържа към режима си и залага на няколко дребни хранения през целия ден.

Риалити звездата е прецизна и във фитнес залата, защото не желае напълно да загуби съвършената си форма. “В момента прави повече кардио и по-малко силови тренировки”, прибавя източникът.

Двойката към този момент обмисля и да мине под венчило. “Бракът несъмнено е в проектите. Просто чакат подобаващото време, с цел да подхващат тази стъпка. Клои не желае да прибързва с нищо.”

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР