Клои Кардашиян и Тристан Томпсън минаха през какво ли не

...
Клои Кардашиян и Тристан Томпсън минаха през какво ли не
Коментари Харесай

Клои Кардашиян е готова за бебе номер две

Клои Кардашиян и Тристан Томпсън минаха през какво ли не в връзките си. Изневярата на Тристан, дълбокото отчаяние на Клои, раздялата, опитите да се съберат още веднъж и да отглеждат дружно двегодишната им щерка.
 Клои Кардашиян, Тристан Томпсън, щерка им Тру и занимателните фамилни уикенд занимания с тиква
Как се забавляват Клои Кардашиян и Тристан Томпсън

Май са имали прелестен уикенд

Факт е, че предходната година те дадоха още един късмет на връзката си. След като прекараха " доста особено и свястно " време дружно поради карантина, сред тях още веднъж хвърчат искри, съгласно източник на E! News.

Клои е избрала да елементарни на Тристан за изневерите му, само че не ги е не запомнила. Ето за какво им е било нужно повече време, с цел да стигнат до стадия, на който са в този момент.

Явно към този момент е пристигнал моментът и за бебе номер две. " Това е нещо, върху което те работят от известно време ", споделя източникътт и добавя, че е повече от явно, че Клои Кардашиян и Тристан Томпсън възнамеряват да разширят фамилията си.

Клои, като част от огромната фамилия Кардашиян, знае какъв брой скъпо е за едно дете да има братя и сестри и да пораства в къща, цялостна с други деца. Затова няма нищо по естествено да желае това и за щерка си Тру. Оставаме в очакване на положителните вести.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР