Кливланд понесе разгромна загуба в мач №1 от финалите на

...
Кливланд понесе разгромна загуба в мач №1 от финалите на
Коментари Харесай

ЛеБрон смая медиите с фотографска памет

Кливланд понесе разгромна загуба в мач №1 от финалите на Източната конференция, отстъпвайки на Бостън с 83:108. ЛеБрон Джеймс не бе на нормалното си равнище и приключи с едвам 15 точки, 7 битки, 9 асистенции и 2 чадъра, само че направи 7 неточности и пропусна 11 стрелби от игра, като също по този начин не съумя при нито един от петте си шута от тройката.

Джеймс бе запитан от кореспондентка какво тъкмо се е случило при започване на четвъртата част, когато Кливланд загуби насъбраната инерция, откакто разликата бе свалена до скромните за този мач 14 точки. Крилото си заслужи аплодисментите на представителите на медиите, откакто изрецитира безгрешка развиването на началните минути.

“Какво се случи? В първото нахлуване ги натиснахме и оставаха единствено две секунди на часовника. Маркъс Морис пропусна пукотевица. Те забиха. Изиграхме нахлуване за Джордан Кларксън. Той пропусна. Те взеха битката. Върнахме се в отбрана и ги забавихме. Те вкараха топката в профил. Джейсън Тейтъм я взе, подаде на Маркъс Смарт в ъгъла и той вкара тройка. После изпуснахме още един път. И след това Тейтъм проби, направи euro step и вкара поднасяне с дясна ръка. Таймаут. Ето”, сподели Джеймс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР