***Клисура/Копривщица.От 19.45 часа Цвета Караянчева ще присъства на тържествената заря-проверка

...
***Клисура/Копривщица.От 19.45 часа Цвета Караянчева ще присъства на тържествената заря-проверка
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 30 април 2018

***
Клисура/Копривщица.
От 19.45 часа Цвета Караянчева ще участва на тържествената заря-проверка на пл. „ 20-ти април " в град Клисура и ще произнесе слово по случай годишнината от Априлската епопея. Председателят на Народното събрание ще взе участие и в тържествената заря-проверка в 21.10 часа в Копривщица във връзка 142-та годишнина от оповестяването на Априлското въстание в града. Цвета Караянчева ще одобри почетния строй от командващия зарята.

***
София.
От 10.00 часа в зала 6 на НДК ще се организира Пресконференция: „ Потребителското право и политиката за отбрана на потребителите ".

***
София.
От 11.00 часа в НДК ще се състои Международна конференция „ Двойният стандарт при храните в Европейски Съюз - да сложим казуса на масата ".

***
София.
От 9.30 часа 15 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Алексей П., Антон П., Кирил Т. и други, упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 9.30 часа 4 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Ценко Ч., Мартин Ч., Иван Т. и други, упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 09.30 часа 28 състав на Софийски градски съд ще гледа делото против Евгени И. и Петър С. (бивши сътрудници от ДАНС, член 357 НК).

***
София.
От 10.00 часа в Нови Искър кметът на София Йорданка Фандъкова ще ревизира реализацията на план за монтиране на нова пелетна печка.

***
София.
От 10.00 часа 4 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Валентин Д. (чл. 253 от НК).

***
София.
От 10.00 часа 8 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Симеон С., Тихомир Д., Петър Г., Андон М. и други, упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.30 часа 6 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Майдън С., упрекнат в закононарушение по работа.

***
София.
От 11.00 часа в хотел „ Вега " ще се организира полемика по отношение на предлагането на Европейската комисия за промени на общите правила за достъп до интернационалния пазар на автобусни транспорти във втория „ Пакет за подвижност ". Участие в нея ще вземе Петър Курумбашев, член на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент и единственият български евродепутат, член на Комисията по превоз и туризъм в Екологичен потенциал (ТРАН).

***
София.
От 11.00 часа в постройката на Общински културен институт - Дом на културата „ Красно село " Ана Джумалиева, ръководител на Комисията за отбрана от дискриминация (КЗД), ще връчи на Стефан Стефанов, шефа на културния институт, документ за досегаемост на постройката.

***
София.
От 11.00 часа в залата на 11-ия етаж на КНСБ, ще бъде показан Годишният отчет по групово договаряне на заплатите за 2017 година.

***
София.
От 12.00 часа в Национален пресклуб Българска телеграфна агенция ще се състои конференция по отношение на разкриване на фотографска галерия във връзка 120 години от основаването на Българска телеграфна агенция на Моста на влюбените=

***
София.
От 13.00 часа 5 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Бисер Вл., Чл. 65 Наказателно-процесуален кодекс - Молба за изменение на мярка за неотклонение.

***
София.
От 13.00 часа 5 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Петър Б., Данаил Ст., Галин Б. и други, упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 13.00 часа в Южен парк, пространството зад музея " Земята и хората ", БТПП в партньорство с " Българска Асоциация - Труд, Здраве, Безопасност ", други браншови организации и сдружения, провежда мероприятия, обвързвано с Националната акция за отбелязване на Световния ден за сигурност и здраве при работа.

***
София.
От 13.30 часа 18 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Богомил М., Ивелин Д. и Ивайло Хр., упрекнати в изнудване.

***
София.
От 14.30 часа в Дома на Европа в София (ул. " Г. С. Раковски " 124) европейският комисар по правораздаване, консуматори и равнопоставеност сред половете Вера Йоурова ще организира полемика с жители на тематика " Насилието над дамите: отговорът на Европейски Съюз ".

***
София.
От 18.00 часа в Националната библиотека „ Св. св. Кирил и Методий " (централното фоайе) ще бъде показана новата книга на поета Любомир Левчев „ Островът и всичко останало ".

***
София.
От 19.00 часа на сцената на Сити Марк Арт Център ще се състои Деветата публична гала за връчване на Награда за полет в изкуството „ Стоян Камбарев " 2018.

***
Варна.
От 10.30 часа в клуба на Политическа партия ГЕРБ на ул. „ Г. Бенковски " №1 в морската столица националният представител от Политическа партия ГЕРБ - Варна Емилия Милкова ще има приемен ден за жители.

***
Враца.
От 13.00 часа в „ Многопрофилна болница за интензивно лечение-Христо Ботев " АД ще се организира постоянно годишно общо заседание на акционерите на лечебното заведение.

***
Добрич.
От 9.00 часа в дребната заседателна зала на Община Добрич ще се организира кметска оперативка.

***
Добрич.
От 10.00 часа в конферентната зала на парк-хотел „ Изида " по самодейност на народните представители Даниела Димитрова и Пламен Манушев ще се организира среща на работодатели от туристическия отрасъл от област Добрич с специалисти от Дирекция „ Инспекция по труда ".

***
Клисура.
От 18.00 часа в храм „ Св. Успение Богородично " ще бъде отслужена заупокойна панихида за починалите в Априлското въстание. От 19.00 часа в Историческия музей в Клисура ще се открие фотодокументална галерия „ Христо Ботев. Живот и дело ". В 19.30 часа на пл. „ 20-ти април " ще се състои концерт на фолклорен отбор „ Розова котловина ", а от 20.15 часа ще се състои церемониален митинг-заря.

***
Пазарджик.
От 16.00 часа в офиса на ГЕРБ на ул. „ Екзарх Йосиф " 15 в Пазарджик националният представител от ГЕРБ Десислава Костадинова ще организира приемна за жители.

***
Перник.
От 10.00 часа в централния офис на ГЕРБ в Перник, на ул „ Търговска " 30, народните представители Красимир Велчев и доктор Александър Александров провеждат приемен ден за жители.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски " ще се организира Кръгла маса на тематика „ Институциите в " разговор " с жители с увреждания ".

***
Пловдив.
Народните представители от ГЕРБ-Пловдив ще проведат приемни с жители от изборния си регион. Приемните ще имат Менда Стоянова - от 16.00 в централния офис на ГЕРБ - Пловдив, на бул. „ Марица " 91; Димитър Лазаров - от 16.30 часа в партийния офис на ГЕРБ на улица „ Прага " 2; Атанас Ташков - от 16.00 часа в партийния офис на ул. „ Стефан Стамболов " № 21; Спас Гърневски - от 16.00 в офиса на ГЕРБ на ул. " Коста Паница " № 5.

***
Пловдив.
Общинските съветници от ГЕРБ в град Пловдив ще проведат приемни с жителите. Даниела Дженева, от 17:00 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Южен ", ул. " Академик Петър Динеков " № 1А; Спартак Николов, от 17:00 до 18:30 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Източен " на ул. " Коста Паница " №5; Вихър Захов, от 17:00 до 18:30 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Източен " на ул. " Коста Паница " № 5; Вера Тоскова, от 16:00 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Тракия " в жк. " Тракия " бл.91. Александър Радев, от 17:30 до 19:00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Централен " на ул. " Прага " № 2; Атанас Узунов, от 17:30 до 19:00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Южен " на ул. " Академик Петър Динеков " №1А; Ели Гатева, от 16:00 до 18:00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Тракия " в жк. " Тракия " бл.91.

***
Русе.
От 14.00 часа в Зала 1 на Областна администрация Русе ще се организира изключително общо заседание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от „ Водоснабдяване и канализация " ООД - Русе.

***
Сливен.
От 9.30 часа в офиса на ГЕРБ-Сливен, намиращ се на ул. " Цар Освободител " № 17, общинските съветници от ГЕРБ - Сливен Георги Стоянов и Здравко Костадинов ще се срещнат с жители.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Къщата на Архитекта в Стара Загора ще се състои Кино вечер в Деня на джаза.

***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 203 на общината кметът на Шумен Любомир Христов ще има приемен ден.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР