Клипове на организирани гонки и дрифт в центъра на София

...
Клипове на организирани гонки и дрифт в центъра на София
Коментари Харесай

Адвокат за опасните гонки в София: Ще им съставят актове, които лесно ще платят

Клипове на проведени гонки и дрифт в центъра на София провокираха вълна от реакции в обществените мрежи. Ще бъдат ли санкционирани рисковите водачи, които разгласяват клипове с нарушаванията си?

„ Ще се сформират едни актове, те ще си платят санкциите. За тях не важи това ново предписание в Наказателния кодекс за конфискуването на колите и те ще продължат да си вършат същото, до момента в който не убият някой, както направи Семерджиев ”. Това съобщи в ефира на Нова Пламен Димитров, юрист на фамилията на Хариет Стефанович, починала в злополуката на бул. " Черни връх ". По думите му за тях няма да има съществени последици. 

" След като си разрешават да карат тези коли, те могат да си разрешат и да платят тази санкция. След което отново ще стартират с дрифтовете и то не е единствено в центъра на София, а също и на бул. „ Сливница ”, където след следващите убити, няма никакво обезопасяване ”, уточни още Димитров. 

" 32 хиляди лв. се дадоха на едно Неправителствени организации да обследва сектора на „ Сливница ” от Моста на влюбените. Какво са обследвали и какво са създали, след като Държавната организация по път на сигурност направи това проучване? Надали тези 30 хиляди лв., дадени на псевдо специалисти, обезопасиха този сектор ", посочи Йонко Иванов, ръководител на Съюза на центровете по авто-мото подготовка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР