Клипът с арогантното поведение на младеж на пътя във Варна,

...
Клипът с арогантното поведение на младеж на пътя във Варна,
Коментари Харесай

Приятелка скочи в защита на боеца“ от Варна, в интернет го попиляха

Клипът с арогантното държание на юноша на пътя във Варна, който Varna24.bg разгласява, провокира " водопад " от коментари в обществената мрежа. В отбрана на Емил, както се оказа, че се споделя " боецът ", се разгласи негова другарка, която написа: 

" Само в отбрана на Емил (момчето от клипа) мога да кажа, че клипът е изрязан и не всичко е показано! Външния тип доста лъже и мога да кажа, че това в действителност е образован и интелигентен мъж, само че грозно предизвикан и надлежно грозно показана единствено дребна част от клипа, в който другата страна не е показана ".

Ето и част от мненията, предизвикани от опитът за отбрана:  

" Ако не беше снимало момичето, вашият другар сигурно щеше да се нахвърли на пердах! "

" Жив образец по какъв начин думите са по мощни от всичко. Една жена му бутна душeвността на тоя клоун. Понеже не знаеше какво да каже се комплексира и защитната му реакция беше на прочувствено слаб задръстен шушумига. "

" Пълен клоун, ходил той до магазина, в случай че беше ходил да спортува щеше да се е научил на почитание, щеше да се възпитал най-малко малко, тъй като спорта учи и възпитава да бъдеш човек на първо място, а на този очевидно химията му е пристигнала допълнително.... ".

" Проблемът е подобен, че такива като този субект има доста. За тях батката е метод на живот, жанр и държание. Няма неприятно да е упражнявал ММА, бокс и така нататък, само че правейки го за да се сбиеш с първия срещнат и то по-точно по-слабите от теб, непосредствено те прави бавноразвиващ. Много ме кефят такива, където вместо мазнини топят мозъчни кафези. Изглежда е съвременно да си отпадък днешно време. "

" Жената за 30 секунди, го съпостави с земята... БРАВО! Ей такива хора ме радват тъй като, с пердах всеки може ". 

" Аз шъ бъда разбойник, писна ми, нема да съм хамстер..Когато ти дадат 20 кинта да измиеш бенвето на шефа, но ти решиш да спестиш 17, като отидеш на тая за левче, само че по пътя го играеш турбо тупалка ".

" Този същият искаше " да бие и да... " двама 16- годишни във фитнеса, тъй като му седнали до кърпата.. ".

" Мед ми капе на сърцето, като видя на страницата на Боен клуб да се осъжда сходно държание! Браво! Спортът е просвета! "

" Същият преди време ми счупи стъклото и избяга, органите на реда дадоха отговор, че не му е за първи път, той по този начин си правел щоту одил на фитнес и бокс ".

" Така като виждам ме навежда на мисълта, че върви само да директория на баща си паричките напред обратно с тая другояче прилична колица, а се е бил само на електронна игра.. ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР