Клип в социалните мрежи предизвика вълна от възмущение. Видеото беше качено

...
Клип в социалните мрежи предизвика вълна от възмущение.
Видеото беше качено
Коментари Харесай

Млада дама нагло взе паркомястото на инвалид, за да отиде да си пие коктейла! Имала талон за инвалиди, а същинският остава…

Клип в обществените мрежи провокира вълна от отвращение.

Видеото беше качено от Влади Гюров, който се придвижва с количка. Когато е с автомобила си, има ваучър за паркиране на паркоместата за хора с увреждания.

Случаят, който е качил в обществените мрежи, е от кръстовището на улиците “Ген. Йосиф Гурко ” и „ Г. С. Раковски ”. Именно там той се насочва към паркомясто за хора с увреждания, само че е изпреварен от млада жена. Когато Гюров й прави забележка, тя вади ваучър, който й дава право да стопира на такова място, оставя го и отива в близкото заведение.

„ Конкретната преживелица е една от хиляди. Най-важно е да стигнем до корена на казуса, до институциите, които порочно раздават десетки и стотици талони за паркиране и след това органите на КАТ и полицията, които би трябвало да се грижат тези талони да се употребяват по верния метод ”, съобщи Гюров в ефира на NOVA.

Когато се обадил на телефон 112, се пробвали да го „ пратят в трета глуха ”. Поискал да го свържат с индивида от Първо районно, който й е обяснил, че би трябвало да отида и да си подам тъжба.

„ Говорих с него и доста пъти му обясних какво тъкмо се случва. Реших, че диалогът ми със стената по телефона няма да докара до на никое място и по тази причина затворих телефона. Три минути по-късно 3 патрулки пристигнаха на мястото. Слязоха служителите на реда, започнаха да оглеждат и споделиха, че нищо не могат да създадат ”, описа Влади Гюров.

Румяна Милова от Центъра за градска подвижност напомни, че до знаците за паркоместата има и такива с табела с „ паяка ”, на която има телефона на Центъра за градска подвижност.

Гюров обаче твърди, че има позвъняване и на този номер, само че „ паяк ” не е пристигнал.

„ Ще ревизира случая ”, съобщи Миланова.

ТУК може да видите цялото видео.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР