Клип в мрежата предизвика фурор, след като мъж, който твърди,

...
Клип в мрежата предизвика фурор, след като мъж, който твърди,
Коментари Харесай

Побеляхме От Това, Което Чухме! Той Пътува Във Времето, Но Ни Ужаси, Когато Разкри Бъдещето На Човечеството! Видео, Извади Доказателства!

Клип в мрежата провокира възторг, откакто мъж, който твърди, че пътува във времето, разгласява фотография от бъдещето. Той твърди, че е странник във времето и се е върнал от 6000-та година.

Видеото е оповестено в YouTube канала “ApexTV ” който се занимава с паранормални феномени и до момента е гледано над 2 милиона пъти.

Този странник във времето твърди, че пътува в бъдещето благодарение на технологии, които съществуват и през днешния ден, само че управляващите не желаят обществото да знае за тях.

„ Трябва да се укривам, тъй като не желаят хората да знаят това. Ако ме намерят, ще бъда отстранен „, твърди той.

Анонимният мъж разкрива и любопитни детайлности за живота в бъдеще.

„ Намерихме лек за рака, има благоприятни условия за телепортиране и пътешестване във времето. Това е налично за всеки, който желае да си разреши това прекарване. Хората могат да участват на исторически събития, само че са невидими и не могат да им повлияят споделя още той.

Като доказателство за своите изказвания той сподели размита фотография на футуристичен град, за който твърди, че е един от най-големите градове в света, само че не желае да разкрива кой е той, тъй като би оказал прекомерно огромно въздействие върху бъдещето.

„ Снимката е малко размазана, само че това се случи по време на пътуването “, твърди мъжът.
Той споделя също, че през 6000 година е човечеството се ръководи от изкуствен интелект. Роботите владеят хората, а доста международни проблеми не съществуват. Освен това светът живее в същинска химера и всички са щастливи. Звучи прекомерно фантастично, нали, написа разкрития.ком.

Твърденията на този мъж наподобяват нереални, на фона на предсказанията на доста ясновидци. Според тях светът ще преживее няколко апокалипсиса, преди хората да трансформират метода си на живот. Кое от двете ще се случи и ще бъдат ли ръководени от роботихората, следва да забележим.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР