Клип, в който уж младежи от ВМРО-Русе изгарят знамената на

...
Клип, в който уж младежи от ВМРО-Русе изгарят знамената на
Коментари Харесай

ВМРО-Русе: Сръбски провокатори опитват да разпалят вражда

" Клип, в който сякаш младежи от ВМРО-Русе изгарят знамената на районен съд Македония и Сърбия, се популяризира от сръбски профил в македонски ФБ групи. Профилът е на Небойша Трифкович от Митровица, Косово, който доста евентуално и да е създател на основаната през вчерашния ден подправена страница " Вътрешна македонска революционна организация Младежи-Русе ", в която първата и единствена обява е този клип.

Tова написа във Facebook страницата си Траян Тотев ръководител на същинската младежка организация на Вътрешна македонска революционна организация в Русе.

Провокацията е аналогична с клипа с изгарянето на българския байрак от скопската конструкция на македонската опозиционна партия Вътрешна македонска революционна организация - ДПМНЕ. Това още един път потвърждава, че просръбските сили, които не желаят сближението на България с районен съд Македония и влизането на последната в Европейски Съюз, са подготвени на всевъзможни фалшификации и провокации, единствено и единствено да попречат на това. Но и това няма да ни спре, тъй като където е текло, отново ще тече! " Това заключава Траян Тотев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР