Клип на вързано в закрита жилищна тераса куче в Пловдив

...
Клип на вързано в закрита жилищна тераса куче в Пловдив
Коментари Харесай

След зрителски сигнал: Проверка за лошо отношение към куче в Пловдив

Клип на вързано в закрита жилищна тераса куче в Пловдив взриви обществените мрежи и провокира намесата на институциите. Екип на bTV също ревизира на място изискванията за кучето.

Сърцераздирателните фрагменти от пловдивския квартал „ Кючук Париж “ възмутиха мнозина. Хората споделят, че това е нечовешко отношение към животни и са безапелационни, че кучето изобщо не би трябвало да остава заключено на терасата.

Снимка: bTV

bTV не откри стопанина на кучето. Съсед ревизира дали животното може да се движи. Хората от блока настояват, че притежателят е юноша, който постоянно разхождал кучето.

Притесненията на съседи и консуматори в обществените мрежи стигат и до полицията със сигнал до телефон 112.

Снимка: bTV

„ Колегите неотложно са отишли на място. Те откриват в действителност – кучето вързано, не със синджир, а с мотив, който е за извеждане. Установен е притежателят на кучето. Има си документи за него. Има си паспорт. В момента се събират данни. Уведомен и са институциите БАБХ и Районна прокуратура. Продължава работата по случая “, изясни пред bTV Виктор Празов, шеф на „ Охранителна полиция “ Пловдив.

Снимка: bTV

От пресцентъра на БАБХ оповестиха, че са задължили стопанина на кучето да не го връзва на терасата и са му съставили акт и са му съставили акт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР