Клип на мъж, спускащ се по въже от тераса на

...
Клип на мъж, спускащ се по въже от тераса на
Коментари Харесай

Белокос мъж се спусна по въже от 6-ия етаж в Оряхово

Клип на мъж, спускащ се по въже от тераса на шестия етаж в блок в Оряхово, провокира бурни страсти в обществените мрежи. Потребителите във Facebook започнаха и да спорят каква е повода за рисковите дейности на претендента за каскьодьор в холивудски екшъни. 

Местни медии в началото разпространиха версия, че мъжът е направил няколко закононарушения, а бягството по въжето е резултат от появилите се на вратата на жилището служители на реда.

Пред Dir.bg обаче представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца Красимир Василев изрично отхвърли оряховецът да е бил търсен.

" Нито е издирван, нито е гонен от чиновници на полицията ", добави Василев.



От фрагментите се вижда, че мъжът наред стъпва на земята, след което побягва. 

" Коги жена ти та хване с друга и немаш различен излаз " и " Това са същински пустиняци от Северозапада ", са част от шеговитите реплики във връзка рисковото втурване. 

Други консуматори пък с възприятие за комизъм означиха, че Спайдърмен и Зоро са се преместили в Оряхово. " Нищо не може да ме изуми в тая страна към този момент ", заключи един от коментиращите, с което заключи всеобщото забавление измежду стотиците постове под видеото.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР