Клип, на който ученици малтретират малко коте, потресе социалните мрежи.

...
Клип, на който ученици малтретират малко коте, потресе социалните мрежи.
Коментари Харесай

Клип с ученици, които малтретират коте, потресе социалните мрежи

Клип, на който възпитаници малтретират малко коте, потресе обществените мрежи. Видеото е снимано във Варна, а за случилото се алармираха организации за отбрана на животните.

На клипа, провокирал извънредно остра реакция, се вижда по какъв начин единият от учениците държи с ръка дребното коте, а различен го удря с пестник. Трети пък снима видеото и се забавлява.

Случилото се потресе стотици консуматори на обществените мрежи и бранители на животните.

„ Първата ни реакция като хора, които оказват помощ на животните, беше отвращение и гняв”, сподели Светла Димитрова от „ Анимал Хоуп Варна”.

Родителите на момчето, блъснало котето, също са извънредно смутени и сервираха извинения на всички наранени.

„ Съжаляваме доста за случилото се. Не знам какво да разясня, сбъркал е. Ще създадем всичко належащо. Ще си понесе отговорностите. Аз също съм доста сюрпризирана от ситуацията”, призна Лили Василева, майка на момчето.

„ Когато в тази ситуация имаме разкайване, уповавам се откровено, имаме съответна реакция най-малко от един родител, надяваме се и от останалите, може би нещата ще се случат вярно за тези деца”, сподели Светла Димитрова.

До този миг момчето, блъснало котето, в никакъв случай не е проявявало експанзия. От полицията оповестиха, че работят по случая.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР