Клинт Истууд може да е успешен актьор вече над половин

...
Клинт Истууд може да е успешен актьор вече над половин
Коментари Харесай

Горд татко: Клинт Истууд показа многочленното си семейство

Клинт Истууд може да е сполучлив артист към този момент над половин век, само че друга негова горделивост е фамилията си, което събра по случай премиерата на новия си филм „ Трафикантът “ .

 Истууд Getty

В понеделник 88-годишният артист се появи на аления килим с 3 от своите общо 7 деца – композитора и артист Кайл , на 50 година (предпоследният отляво надясно на фотографията горе), и артиста Скот Истууд , 32 година С тях беше и 46-годишната щерка на Клинт – Алисън, която също е актриса и взе участие във въпросната лента (за която ви разказахме тук) .

 Истууд Getty

Холивудската легенда се радваше и на наличието на внучката си Грейлън (втората отляво надясно на долната снимка), на 24 година, която с изключение на като актриса, се изявява и като сценарист. Останалите дами, които го придружаваха, бяха първата му брачна половинка Маги Джонсън (първата отляво надясно долу) и дългогодишната му половинка Кристина Сандера .

 Истууд Getty

 Истууд Getty

Актьорът е татко на още 4 деца : Кимбър Лин (на 54) и Катрин (30) от връзката си с актрисата Роксан Тунис (майка също на Кайл, Скот и Алисън), Франческа (25) , плод на връзките му с още една екранна звезда – Франсис Фишър, и Морган (21) от брака си с журналиста Дина Руиз.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР