Клиниката за рехабилитация и долекуване на МБАЛ ``Света София`` ще

...
Клиниката за рехабилитация и долекуване на МБАЛ ``Света София`` ще
Коментари Харесай

Кръщават клиника по рехабилитация на името на Христо Стоичков

Клиниката за рехабилитация и долекуване на МБАЛ ``Света София`` ще носи името на Христо Стоичков.

Най-успешният български футболист ще посети Корпус 2 на болничното заведение на 14 декември (петък) от 9.30 часа, с цел да пожелае триумф в работата на екипа на клиниката.

``Идеята клиниката да носи името на великия Стоичков се роди доскоро повече от месец``, споделя доктор Христо Мазнейков.

Началникът на клиниката по ортопедия и травматология и Камата са другари от години. След следващата им среща Стоичков написа в обществените мрежи за доктор Мазнейков: ``Аз в никакъв случай не съм се съмнявал, че това което започваш ще го оставиш. Затова, което си направил, което правиш и което ще направиш ще остане в историята, която моят другар доктор Христо Мазнейков твори за България. Обичам те, както ти мен! ", показа любимеца с номер 8.

Развълнуван от следващото самопризнание доктор Мазнейков отвърна, че клиниката за рехабилитация и долекуване на МБАЛ " Света София " ще се споделя Христо Стоичков.

Най-успешният български футболист е в родината си с цел да показа биографията си " Историята ". Въпреки натоварената си стратегия от визити в разнообразни градове легендата Стоичков ще почете и екипа на МБАЛ ``Света София``. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР