Климатичните промени ще окажат силно влияние върху България, а до

...
Климатичните промени ще окажат силно влияние върху България, а до
Коментари Харесай

Бразилски екстрасенс: След 4 г. средната температура през лятото ще бъде 42-43 градуса

Климатичните промени ще окажат мощно въздействие върху България, а до 2023 година междинните температури през лятото ще бъдат 42-43 градуса по Целзий. Това анализаторът Жуселино Ноберга да Лус сподели пред публицисти в пресклуба на Българска телеграфна агенция.

По думите му до 2040 година близо 80 на 100 от популацията на Земята ще изчезне - поради климатичните катаклизми. До 2031 година ще се увеличи равнището на международния океан, а морето ще навлезе в сушата от 2-3 до 100 км, и България ще бъде съществено ощетена от това, добави той.

През 2038 година популацията на Земята ще бъде 14 милиарда души и ще са нужни още две планети, които да устоят нашата планета, сподели още Жуселино Ноберга да Лус.

Той е роден през 1960 година в град Флориано, Бразилия. Завършил е британска лингвистика и интернационално право в университета в Хюстън. Той е приет екстрасенс, назовават го " най-известния оракул на нашето време ". Предсказва бъдещето, което вижда в сънищата си и изпраща своите предизвестия с писма с противоположна връзка. Докато мнозина имат вяра в него, други не. Казва че не го грижа. Убеден е, че прогнозите му могат да се избегнат, в случай че се обърне внимание на предизвестията му.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР