Климатичните промени ще окажат силно влияние върху България, а до

...
Климатичните промени ще окажат силно влияние върху България, а до
Коментари Харесай

 До 2023 г. температурите през лятото в България ще са 43 градуса

Климатичните промени ще окажат мощно въздействие върху България, а до 2023 година междинните температури през лятото ще бъдат 42-43 градуса по Целзий. Това разгласи анализаторът Жуселино Нобрега да Лус по време на конференция в клуба на Българска телеграфна агенция.

"До 2040 година близо 80 на 100 от популацията на Земята ще изчезне - поради климатичните катаклизми. До 2031 година ще се увеличи равнището на международния океан, а морето ще навлезе в сушата от 2-3 до 100 км, и България ще бъде съществено ощетена от това. През 2038 година популацията на Земята ще бъде 14 милиарда души и ще са нужни още две планети, които да устоят нашата планета ", сподели Нобрега.

Жуселино Нобрега да Лус е определян като бразилския "Нострадамус ". Наричат го "най-известния оракул на нашето време ". На 13 години изпраща писмо до Хрушчов, с цел да предизвести руското държавно управление за злополуката в Чернобил. Дълги години е бил нравствен ментор на Лейди Даяна, на която разказва точната дата и час на гибелта, доста преди датата на злополуката й. Година преди този момент да се случи, Жуселино изпраща писмо персонално до кралица Елизабет, с цел да я предизвести за надвисналата заплаха над Деяна. Според пророка прогнозите му са с акуратност до дни, а от време на време и часове и могат да се избегнат, в случай че се обърне внимание на предизвестията му.

Роден е на 7 март 1960 година в град Флориано, провинция Парана в Бразилия, в семейство на небогати хора. От 5-годишен дружно с брат си стартира да събира остаряло желязо и стъкло, посредством което с продажбата си набират малко средства, с цел да оказват помощ нa фамилния бюджет и да могат понякога да си купуват евтини сладки. Между 5 и 7-годишна възраст има доста проблеми, поради необясними за родителите му прояви на особена психическа интензивност.

На 9-годишна възраст сънува първия си оракулски сън за бъдещо събитие. Майка му го води дълги години по лекари, психолози и екзорсисти. До 13-годишна възраст той споделя на фамилията си своите сънища, които татко му записва. След навършване на 13 години, неговите духовни водачи го ориентират да написа писма до хората, чиито ориси вижда в съня си или до човеци и политици, които могат да повлияят на огромни групи от хора. Писмата постоянно се изпращат по пощата с противоположна квитанция.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР