Климатичните промени не трябва да бъдат използвани като извинение за

...
Климатичните промени не трябва да бъдат използвани като извинение за
Коментари Харесай

Курц посочи иновациите като ключ в борбата с климатичните промени

" Климатичните промени не би трябвало да бъдат употребявани като опрощение за поощряване на групови хрумвания , които са се провалили и които са довели до злощастие и апетит ".

Това разгласи канцлерът на Австрия Себастиан Курц по време на присъединяване си на Световния стопански конгрес в Давос, който през днешния ден завършва.

" Напредъкът глух а да ни помогне, в случай че унищожим планетата си ", предизвести Курц. По думите му целта би трябвало да е отбрана на околната среда.

Според него " ключът е нововъведенията ".

Австрия работи за 100% зелена сила до 2030 година и си е сложила за цел до 2040 година да стане изцяло климатично неутрална , което значи 10 година по-бързо от Европейски Съюз, означи той.

По думите му зелените партии ще станат доста по-силни в доста страни, заменяйки социалдемократическите партии, тъй като те могат да притеглят нови групи от хора.

Австрия е в центъра на Европа и Курц счита, че страната му може да играе значима роля за понижаване на напрежението сред Източна Европа и Западна Европа.

Австрия може да помогне за обединена Европа на разликите.

Държавата е измежду топ десетте стопански системи по обществена подвижност, на трето място по обществена отбрана, на 4 място по обучение и на 5 място по работни условия.

Нещата се трансформират към по-добро в Европа - продължителността на живот, детска смъртност и народна власт. Има задоволително аргументи да сме признателни и задоволени от това, което имаме, да сме наясно с напредъка, сподели още Курц.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР