Климатичната политика ще бъде централният въпрос по време на предстоящото

...
Климатичната политика ще бъде централният въпрос по време на предстоящото
Коментари Харесай

Kлиматичната политика ще бъдат във фокуса на германското председателство на Г-7

Климатичната политика ще бъде централният въпрос по време на идното председателство на Германия на Г-7 от 1 януари 2022 година, а също и неотменима част от външната политика на Берлин. Това съобщи през днешния ден немският външен министър Аналена Бербок пред ДПА, заяви Българска телеграфна агенция.
" Климатичната рецесия изостря и споровете в разнообразни райони от света. Намаляването на растежа на международната температура с всяка десета от градуса е принос към интернационалната сигурност ", уточни Бербок.
Тя добави, че едно от главните послания на немското председателство е " Да действаме, до момента в който не е станало прекомерно късно ". С този девиз Бербок ще приказва пред външните министри от Г-7 и ще подчертава върху проблемите за перспективна многоликост и непоклатимост на демокрациите. Берлин провежда две срещи на външните министри от групата и обмисля разновидността " на едната да бъдат поканени страни от Африка, а другата да бъде отдадена примерно на Тихоокеанския район ".
От 26 до 28 юни държавните и държавните глави от страните в Г-7 ще беседват в замъка Елмау покрай курорта Гармиш-Партенкирхен в немската провинция Бавария. Първият посланик на Германия счита да предложения като посетители на лидерската среща страни, които освен желаят да влагат в бъдещето, " само че също по този начин се афишират за икономическо развиване въз основа на общи полезности като свободата и върховенството на закона ".
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР