Клиентите закупили туристически услуги на подалия документи за обявяване в

...
Клиентите закупили туристически услуги на подалия документи за обявяване в
Коментари Харесай

Започна приемането на претенции на пострадалите клиенти на фалиралия туроператор „Астрал Холидейз“

Клиентите закупили туристически услуги на подалия документи за оповестяване в неплатежоспособност туроператор „ Астрал Холидейз Интернешънъл “ АД, могат да се усещат изцяло спокойни, че ще получат финансова отплата за пропадналите им почивки. Благодарение на подписаната застраховката „ Отговорност на туроператора “ с покритие от 700 000 лева сред ЗК „ УНИКА “ АД и „ Астрал Холидейз Интернешънъл “ АД, пострадалите клиентите на туроператора ще бъдат обезщетени по реда и изискванията на Закона за туризма и застрахователния контракт.

В тази връзка, претенциите могат да бъдат подавани в офис на ЗК УНИКА АД, онлайн на уеб страницата на компанията или на денонощния телефон 0700 11 50. Процесът по завеждане на искове е оптимално улеснен за бързо обслужване на клиентите. Изисква се само попълване на съобщение за настъпила щета без нужните спомагателни документи. Служителите на компанията обслужват клиентите при естествени условия. Няма напрежение и паника нито от страна на офисите на компанията, нито от страна на клиентите.

Срокът за обработка на документите е 15 работни дни, като от УНИКА вкарваме спомагателни ограничения да се изплатят исковете оптимално бързо. Спешно ще се преглеждат искания на клиенти, на които им предстоят пътувания до края на седмицата.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР