Клиентите на Fibank, възползвали се от единствената по рода си

...
Клиентите на Fibank, възползвали се от единствената по рода си
Коментари Харесай

Програмата Smart Lady от Fibank с обучителна платформа за дамите

Клиентите на Fibank, възползвали се от единствената по рода си стратегия в България за поддръжка на дамите в бизнеса – Smart Lady, към този момент ще могат да се включат и в новата уеб основана платформа, насочена напълно към техните потребности. Платформата беше показана за първи път на 30 май в Литературен клуб „ Перото “ – НДК. Ще започва публично на 5 юни 2019 година На събитието участва и част от мениджмънта на банката в лицето на Изпълнителния шеф и член на Управителния съвет на Fibank Севдалина Василева и членът на УС Надя Кошинска, които управляват екипа по създаването на програмата Smart Lady.

Чрез платформата „ Smart Lady “ бизнес дамите ще могат да получават на практика препоръки, да наблюдават отдалечено провежданите образования по програмата и да бъдат в крайник с настоящите трендове в бизнес ръководството чрез оповестените профилирани материали. Дамите ще могат да се записват и ръководят собствен профил в платформата, като по този метод уголемяват контактите си и бизнес опциите.

Пред гостите на форума Регионалният шеф за Югоизточна Европа на KANTAR TNS Марчела Абрашева показа резултатите от национално представително изследване на тематика „ Жените в бизнеса – упования и настройки към уеб платформи с обучителен и бизнес темперамент “. Тя акцентира изрично изразеното от дамите предпочитание за образования и развиване, в това число посредством онлайн платформи.

Изпълнителният шеф на Fibank Севдалина Василева уточни, че основаването на уеб основаната платформа „ Smart Lady “ е разумната последваща стъпка в разгръщането на програмата: „ Социалната задача на Smart Lady е да създадем една общественост за взаимоотношение, контакти и бизнес съдействие. Електронната платформа ще е нашето „ непокътнато “ модерно и съвременно онлайн пространство, което добавя програмата в посоката, която е поела. “

Дамите-участници в панелната полемика разискаха и ролята на менторството в предприемачеството.  „ Да бъдеш наставник не е елементарно и не всеки може да бъде наставник. Сигурно ще ме попитате, къде и по какъв начин да ги намерим и срещнем тези ментори. Това е едно от предназначенията на Smart Lady – да сътвори опция посредством форумите, мрежата, срещите и цифровата платформа, които провежда и развива, тези две страни да се намерят. “, показа Севдалина Василева, която има опит като наставник на започващи компании.

Членът на УС на Първа капиталова банка Надя Кошинска заключи постигнатите за малко повече от година след стартирането й триумфи на програмата Smart Lady. Повече от 370 дами са получили финансиране за своя бизнес на обща стойност 48 млн.лв, като Smart Lady от Fibank подкрепя дамите освен в София и огромните градове, само че доближи и до по-малките обитаеми места в страната. От извършените досега образования в 6 града са се възползвали 140 дами, а неотдавна се организира и първата среща на новоучредения клуб Smart Lady. Кошинска уточни и образци за сполучливото бизнес партньорство сред Fibank и дами, на които банката е осигурила сигурност и бъдеще посредством програмата Smart Lady.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР