Клиентите, които закупят смартфон Galaxy от А1, ще могат да

...
Клиентите, които закупят смартфон Galaxy от А1, ще могат да
Коментари Харесай

Закупилите смартфон Samsung Galaxy от А1 ще получат безжични слушалки Galaxy Buds2 и абонамент за YouTube Premium

Клиентите, които закупят смарт телефон Galaxy от А1, ще могат да вземат без в допълнение възнаграждение своя нов смарт телефон в комплект с безжични слушалки Samsung Galaxy Buds2 и абонамент за YouTube Premium за четири месеца. Промоцията включва сгъваемите и ще продължи до края на годината.

Смартфоните от серията Galaxy могат да се закупят както в магазинната мрежа, по този начин и от A1.bg с мобилните проекти на телекома. Единственото изключение е наличният Galaxy S20FE, който взе участие в промоцията, единствено в случай че е закупен от електронния магазин на А1. Това е и единственият смарт телефон от предложенията, който не е съчетаем с 5G ULTRA мрежата на А1, която предлага най-високите скорости в 5G в България за годината съгласно разбор на Ookla*.



Всеки, който закупи един от смарт телефоните, ще ги получи в комплект с безжични слушалки Samsung Galaxy Buds2. Те обезпечават уравновесен тон, безподобен удобен дизайн и безупречно свързване към телефон или смарт часовник. Слушалките разполагат с функционалност за интензивно угнетяване на шума, която понижава околния звук с до 98%. В комплекта е включен и безвъзмезден достъп до YouTube Premium за интервал от четири месеца, който е чудесно допълнение към Galaxy Buds2.

Предложението важи за общо шест модела смарт телефони на Samsung. Двата сгъваеми Galaxy Z Fold3 и Z Flip3, трите от серията S21 – S21, S21+ и S21 Ultra, както и Galaxy S20 FE. За да получат слушалките и абонамента за YouTube Premium, клиентите, закупили своя смарт телефон от магазинната мрежа, би трябвало да посетят и да попълнят къса регистрационна форма. Предложението ще бъде настоящо до 31 декември 2021 година.

Още от КОМПАНИИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР