Клиенти търсят да закупят още туби от ракията на цената

...
Клиенти търсят да закупят още туби от ракията на цената
Коментари Харесай

Клиенти питат за още ракия на цената на вода в Пловдив ВИДЕО

Клиенти търсят да закупят още туби от ракията на цената на вода в Пловдив.

„ Даже стана шлагер тази вода до идващия път, когато пристигна. 10 литра за 3.50 лева, мисля, че е добре цената “, споделя пред GlasNews.bg Методи Караянев, който е служащ в супермаркета в Пловдив.

Куриозният слуай на ракия в бутилки от минерална вода откриха в магазина в регион " Южен ". Партида от 10 туби с съдържимост от 10 литра всяка са получили в супермаркета. 8 от тях били продадени, до момента в който се разбере, че течността в тях не е вода. Рекламация е направена от един човек. Той открил у дома, че минералната вода в действителност има мирис на ракия. Отишъл в магазина да се оплаче, а там му върнали парите.

„ Гледам на това като подбив. Такова нещо не ми се беше случвало. Да си купиш минерална вода, а вътре да се окаже ракия – пивка, мека “, споделя притежателят на обекта.

Служителите в магазини се изненадали от находката.

„ Даже дегустирахме, с цел да забележим дали е ракия, то си беше перфкта ракия, дори я измерихме, беше 45 градуса. “, споделя още Методи Караянев, който е служащ в магазина. Подробностите - във видеото на GlasNews.bg:



От Агенция по храните направиха инспекция в супермаркета и не откриха нарушавания. От компанията, произвела водата, отхвърлиха коментар. По непотвърдена информация става въпрос за вътрешна скица за кражба на ракия от дружество, което я създава и разрежда със същата марка минерална вода. Твърдението обаче би трябвало да се проверява.

Останалото количество ракия от туба и половина беше конфискувано от полицията. Прокуратурата образува инспекция на случая.

Проверката е с оглед вероятно осъществено закононарушение по член 234 алинея 1 от Наказателния кодекс - за разпространение на акцизни артикули без бандерол, когато подобен се изисква по закон. Срокът за приключването е едномесечен.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР