Клиенти на туристическа фирма от Хасково се оплакаха от провалени

...
Клиенти на туристическа фирма от Хасково се оплакаха от провалени
Коментари Харесай

Туроператор МАМИ хората с хиляди левове и плаши с ОТВЛИЧАНЕ!

Клиенти на туристическа компания от Хасково се оплакаха от провалени почивки. Хората настояват, че не са получили парите си назад. „ Трябваше за заминем. Единственото ни изискване беше хотелът да бъде 5-звезден и да бъде през август, по този начин ни бяха отпуските”, споделя Румяна Йорданова пред Нова ТВ.

Дни преди да заминат хотелът бил изменен. „ Долен коптор, на една звезда не отговаряше хотелът, не на 5. Дори почивката ни не беше платена. Бяха платени 4 дни. Искаха да ни гонят от хотела. В последна сметка споделиха, че ще ни възстановят цялата сума в края на август”, продължава описа си Румяна Йорданова. За разлика от Румяна, други клиенти са имали триумф и са си получили парите за провалените почивки.

„ 2800 лв.. Парите с доста кавги в офиса в момичето ми бяха върнати на пет пъти”,обяснява Славка Миткова. Златка обаче твърди, че е била застрашена с похищение. „ В първия миг го одобрих на смешка, обаче след това си подадох тъжба в полицията, тъй като нямам концепция до каква степен може да стигне”, споделя Златка Чолакова.

Докато разговаряхме с пострадалите, дойде друга група клиенти и сътрудници на туристическата организация. „ Такова нещо е толкоз пресилено и погрешно. Ще си ги получат, аз ви казах”, твърди помощник на компанията. „ Тези хора вършат всичко допустимо да създадат всички щастливи, които пътуват с тях”, на мнение е Татяна Зашева.

Потърсихме компанията в офиса й, само че той не работи. След няколко диалога по телефона, собственичката отхвърли да застане пред камерата. Тя изясни проблемите със затруднено финансово положение, а промяната на хотели не била по виновност на компанията, а поради непознати сътрудници. Пое ангажимент обаче всички дължими суми да бъдат изплатени.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР