Клиенти на Олимпик се оплакват, че Гражданска отговорност все още

...
Клиенти на Олимпик се оплакват, че Гражданска отговорност все още
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 18 август


Клиенти на " Олимпик " се оплакват, че " Гражданска отговорност " към момента им е дейна, родилка умря в сливенската болница, Турция ще строи опция на Босфора... тези и други акценти подбра екипът на Actualno.com от новинарския поток на 18 август.
ОБРАЗУВАНО Е ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА СМЪРТТА НА РОДИЛКА В СЛИВЕН
Млада жена е умряла след раждане в Сливен. Върху нея е била прилагана отречена процедура за напън върху корема. Бебето е с пареза на ръката и оток на мозъка.
МЪЖ ОТ ПРЕССЛУЖБАТА НА ПРЕМИЕРА УДАРИ ЖУРНАЛИСТ
Жената има руменина и отичане на ръката. По-късно получила опрощение.
КЛИЕНТИ НА " ОЛИМПИК " съдебна експертиза ОПЛАКВАТ, ЧЕ " ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ " ВСЕ ОЩЕ ИМ Е АКТИВНА
Действието на застраховките, подписани с банкрутиралата кипърска компания " Олимпик ", към този момент би трябвало да е спряло - от среднощ. Това беше неведнъж повтаряно през вчерашния ден.
ПУТИН: " СЕВЕРЕН ПОТОК 2 " НЕ ИЗКЛЮЧВА ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ДОСТАВКА НА РУСКИ ПРИРОДЕН ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНА
Това съобщи президентът на Руската федерация преди началото на срещата с канцлера на Федерална Република Германия Ангела Меркел в двореца Месеберг край Берлин.
ТУРЦИЯ ЩЕ СТРОИ АЛТЕРНАТИВА НА БОСФОРА
Дължината на канала ще бъде 43 километра. От двете му страни ще бъдат построени два нови града. Това е най-мащабният план в историята на Турция и е от стратегическо значение.
ЦЯЛА ГОДИНА В С. БРЯГОВО НЯМА ПИТЕЙНА ВОДА
Водата в Брягово е оповестена за негодна за пиянство от август предходната година. От РЗИ-Пловдив оповестяват, че възбраната остава до наново проучване.
КРУСЕВ ОБЯВИ КОГА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ РЕМОНТЪТ НА УЛ. " ГРАФ ИГНАТИЕВ "
„ Строителите вършат всичко допустимо да наваксат, само че след известно време ще можем да преценим дали ще съумеят “, разяснява той.
БЕЛАРУС ИМА НОВ ПРЕМИЕР
Първи заместител министър-председател ще е Александър Турчин, който ръководеше апарата на министерския съвет. Страната ще има и още един заместник-премиер – Игор Ляшенко.
ПОЧИНА КОФИ АНАН
Кофи Ата Анан е ганайски посланик, дълготраен чиновник в администрацията на Организацията на обединените народи. Произхожда от богато ганайско семейство. На 1 януари 1997 той сменя Бутрос Бутрос-Гали като седмия общоприет секретар на Организация на обединените нации.
СЕДМИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР