Клиент на Убер бе подложен на най-ужасното си пътуване на

...
Клиент на Убер бе подложен на най-ужасното си пътуване на
Коментари Харесай

Бакшиш от ада! Ужасен пътник засне как шофьора получава сви*ка от пияна проститутка на предната седалка, докато го вози

Клиент на Убер бе подложен на най-ужасното си пътешестване на живота си, при което водачът му получил свирка от продажница. Компанията се извинила за ужасното прекарване, като му предложила единствено 10 $ заем. Анер Манюел твърди, че е бил „ заклещен в колата на компанията ” цели три километра, до момента в който продажница, намираща се под въздействието на алкохол и вещества, е правила орална обич на водача. Ужасеният клиент е разгласил в мрежата фрагменти с името „ най-опасното и нахално пътешестване на всички времена” в обществените мрежи. Инцидентът се е разиграл в Чикаго към 03:00 часа сутринта на 17 юли.

На клипа се вижда по какъв начин жена целува водача, а по-късно навежда главата си към скута му. Междувременно от радиото на колата дъни яка музика. Причината Манюел да се реши да разгласява фрагментите е обидата, която му нанесли от Убер, откакто му се извинили за случката, като му дали единствено 10 $ заем.

На видеото се вижда още, че водачът си гледа на телефона карта на града, до момента в който проститутката извършва своите отговорности.

В пост във Facebook Манюел прецизира, че в началото е помислил пасажера на предната седалка за родственик на водача.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР