Клиент на пункт за годишни технически прегледи, набил служител заради

...
Клиент на пункт за годишни технически прегледи, набил служител заради
Коментари Харесай

Хроники на Северозапада: Двама мъже се млатиха в пункт за технически прегледи в Берковица

Клиент на пункт за годишни механически прегледи, набил чиновник поради забележка, бе санкциониран със 150 лв., научи организация BulNews. Скандалът избухнал поради жена, която не можела да реалокира колата си сама. Делото против нападателния клиент се гледа преди дни от районния съд в Берковица, където магистратите наказаха Б.А. с административно наказване.
От документите по делото излиза наяве, че абсурдът е станал предишния петък към 15 часа в обекта на ул. „ Александровска” №75. Пред магистратите избухливия мъж декларирал, че фактически е имало случай, само че не го бил провокирал той. Б.А. обяснил, че отишъл в пункта, с цел да премине на годишен механически обзор, само че тъй като колата му била с ремарке, част от нея останала на улицата, тъй като нямало задоволително място. Тогава помолил клиентка да реалокира малко колата си, с цел да може да паркира обикновено. Жената обаче му споделила, че няма да успее и го помолила, той да реалокира автомобила й.
Б.А. се съгласил и с цел да направи маневрата, се наложило да навлезе с дребна част от автомобила в халето. В този миг там служителят Ангел Димитров правил обзор на различен автомобил и се подразнил от маневрите на клиента си. Димитров му направил забележка и сред двамата избухнал скандал с много цветущи изречения. Когато си тръгвал, Б.А. чул, че Димитров го псува на майка и незабавно се върнал и го блъснал.
Свидетели на абсурда станали намиращите се в центъра жители, както и работещи там, които незабавно подали сигнал в полицията в Берковица. Полицаите се отзовали незабавно, откарали Б.А. в районното и му съставили акт по указа за битка с дребното безчинство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР