Клей Томпсън продължава възстановяването си от операция на лявото коляно,

...
Клей Томпсън продължава възстановяването си от операция на лявото коляно,
Коментари Харесай

Малко вероятно е Томпсън да играе този сезон

Клей Томпсън продължава възобновяване си от интервенция на лявото коляно, която претърпя в резултат на скъсани кръстни връзки по време на финалната серия в НБА. В навечерието на сезон 2019/2020 треньорът на Уориърс Стив Кър понижи вярата на почитателите на тима, касаещи завръщането на Томпсън в игра.

По думите му е “малко вероятно” един от най-хубавите стрелци в историята да стъпи на терена през тази акция. Томпсън, който преподписа за пет години и $190 милиона с Голдън Стейт по-рано през лятото, няма да бъде форсиран да се върне в игра непременно и от тима желаят да са изцяло уверени, че е напълно възобновен, като това е повода да не поемат непотребни опасности и да избързват.

29-годишният троент първенец на НБА е играл единствено за Голдън Стейт в професионалната си кариера, която стартира през 2011 година. В 615 мача от постоянния сезон той отбелязва по 19.5 точки при 41.9% успеваемост от тройката, до момента в който в 123 плейофни срещи се регистрира с 20.7 точки при 41.5% успеваемост от отдалеченост.

It’s looking like we might not see Klay Thompson play at all this season pic.twitter.com/FO1jiHqqaH
— 95.7 The Game (@957thegame) October 22, 2019
Клей е петкратен участник в Мача на звездите, един път е попадал във втория алегоричен тим на най-хубавите бранители, има купа от Конкурса по пукотевица от тройката, съпътстващ Звездния уикенд през 2016 година, а с националния тим на Съединени американски щати е печелил международна и олимпийска купа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР