Клеветите и намеците на гърба на хора като мен сигурно

...
Клеветите и намеците на гърба на хора като мен сигурно
Коментари Харесай

Христо Ковачки : Не бъдете поредният политик, който разчита на имидж на мой гръб

Клеветите и намеците на гърба на хора като мен несъмнено основават бърза известност, само че тя сама по себе си не носи дълги изгоди. Обръщам се към господин Дунчев да намерения преди да работи, да ревизира обстоятелствата, преди да ги оповестява. Дължи това не на мен, а на своите почитатели.

Категорично желая да опровергая изказванието на господин Александър Дунчев за връзката ми с партия " Български напредък " и техните проектозакони. Не познавам господин Янев, и нямам предпочитание да бъда част от политическия живот. Който твърди противоположното – да го потвърди.

Отправям зов името ми да не бъде замесвано в политически игри, интриги, както и да се употребява в предизборната акция на политически партии и обособени политици.

Много български банки имат присъединяване в частни сдружения. Това е нормална бизнес процедура, както в България, по този начин и в чужбина. Апелирам към господин Александър Дунчев да не прави подвеждащи подмятания към българските жители.

Готов съм да заведа правосъдно дело против депутата Александър Дунчев за клюка и имам вяра, че ще потвърдя правотата си. Вероятно това също ще усили неговата известност.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР