Клетва да работи в името на старозагорци положи на днешното

...
Клетва да работи в името на старозагорци положи на днешното
Коментари Харесай

Клетва положи нов общински съветник в Стара Загора

Клетва да работи в името на старозагорци постави на днешното изключително съвещание на общинския съвет Нели Калнева-Митева, която влиза на мястото на Милена Желева, новия заместник-кмет.
Старейшините на Стара Загора заседаваха изключително, с цел да дадат единодушие община Стара Загора да взе участие в учредяването на съдружие с нестопанска цел в социална изгода. Така ще може да се кандидатства с планово предложение по Оперативна стратегия (ОП) „ Иновации и конкурентоспособност 2014 - 2020 “, Приоритетна ос 1 „ Технологично развиване и нововъведения “, процедура на асортимент на планове BG16RFOP002-1.018 „ Създаване и развиване на Регионални иновационни центрове “.
С 49 гласа за съветниците утвърдиха предлагането на общинската администрация. Желание да се включат в сдружението с изключение на Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване (УМБАЛ) „ Проф. доктор Стоян Киркович “ са декларирали и Тракийският университет, МБАЛ „ Ниа Мед “ ООД и Специализираната акушеро-гинекологична болница за интензивно лекуване в Сливен. Проектното предложение, с което ще се кандидатства по ОП„ Иновации и конкурентоспособност 2014 - 2020 “, е за създаване и развиване на нова научноизследователска инфраструктура. Фокус в работата й ще бъдат диагностиката, оценката и лекуването на пациенти със обществено значими болести посредством използване на иновационни методики, които ще се създават и изследват в бъдещия районен иновационен център. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР