Клеопатра винаги се е радвала на голям интерес от всички

...
Клеопатра винаги се е радвала на голям интерес от всички
Коментари Харесай

Това ли е най-лошият сериал на Netflix

Клеопатра постоянно се е радвала на огромен интерес от всички - и по времето, когато е живяла, и през вековете, през които царуването й в Египет от ден на ден я е отдалечавало от сегашното. Така е и през днешния ден - изключително пък в случай че излиза нов филм или сериал към обгърнатата й в мистика персона.
 Чернокожа ли е била Клеопатра - какъв е отговорът съгласно Netflix
Чернокожа ли е била Клеопатра

Противоречие в African Queens: Queen Cleopatra

Точно по този начин се случи и около Queen Cleopatra - документалната драма на Netflix, продуцирана от Джейда Пинкет Смит, която в четири епизода показва един друг взор върху живота на египетската владетелка.

Още с стартирането на филмовия откъс се разпали вълна от неодобрение поради обстоятелството, че в Queen Cleopatra Клеопатра е показана като чернокожа. Недоволството е толкоз огромно, че сериалът доближи невиждано дъно.

Така Queen Cleopatra е най-ниско оцененият сериал в. Към момента на писане на публикацията има девет ревюта на критици, съгласно които рейтингът е едвам 11%.

Още по-зле е ситуацията съгласно феновете. След над 2500 оценки рейтингът на Queen Cleopatra е 2%. Въпреки това, сериалът е в топ 10 на най-гледаните заглавия в Netflix. 

Пол Таси от Forbes твърди, че досега не е виждал нито филм, нито сериал с толкоз невисок рейтинг в Rotten Tomattoes. Дори тези, които са били обхванати от противоречиви политически тематики, или са били " бомбандирани " от тролове с отрицателни ревюта.

И по този начин излиза, че Queen Cleopatra е най-ниско оценената продукция на Netflix досега. Положението не е по-розово и в другия огромен уебсайт за кино -. Там оценката е 1.1 от вероятни 10, като над 39 000 души са дали своето мнение.

Като усещане прави, че над 14 000 от гласувалите са от Египет. И не е никаква изненада, че тези, които са оценили Queen Cleopatra с нещо друго от 1, са под 1000. 

Изглежда, че главният проблем на феновете като цяло се корени в концепцията на сериала. Той претендира, че е историческа документална поредност и в него Клеопатра е показана като чернокожа африканска кралица. Нещо, за което липсват безапелационни и достоверни доказателства.
 Новите филми и сериали в Netflix през май
Новите филми и сериали в Netflix през май

Очаква ни забавен месец

Ще напомним, че Queen Cleopatra би трябвало да е единствено началото на цяла поредност, която да покаже и други разнообразни кралици от континента. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР