Клеопатра беше една дългоочаквана песен за феновете на поп-фолка и

...
Клеопатра беше една дългоочаквана песен за феновете на поп-фолка и
Коментари Харесай

Всички ще знаят песните на Диона, но... след 5 г.! Певицата обясни последния неуспех

" Клеопатра " беше една дълго чакана ария за почитателите на поп-фолка и тези на Диона в частност. Само че... нещо някъде се обърка! Песента не съумя да се изкачи на челни позиции в trending-а, а и певицата си навлече гнева на хората. 

Причината - за видеото на " Клеопатра " тя е употребила 70 литра прясно мляко, с цел да изпълни ваната от видеото. По-късно тя се съпостави със самата Клеопатра, като написа, че тя е била благославяна. Това се стори смешно на някои хора, само че Диона беше напълно сериозна.

В това се убеждаваме в отгоорите на въпросите ѝ на почитатели в Instagram. Там тя беше непосредствено запитана дали е очаквала песента да не се радва на подобен триумф. 

Виж още: Сузанита няма време за губене: Обяви и пола на бебето! Певицата - признателна... на себе си

" Да. Защото знам, че песни като тази ще са настоящо в България след най-малко 5 години. Много е друга и нова като жанр. Хората тук са привикнали на идентични песни, изпяти от разнообразни реализатори ", заключи Диона, а ние няма по какъв начин да не се сетим за Азис, който понякога се съпоставя с Мадона, а неотдавна съобщи, че е и по-гледан от нея. 

Но да се върнем към Диона. Певицата съобщи, че няма да се връща скоро към рапа, тъй като всеобщият поп-фолк умъртвил предходните ѝ две части. И просто не си коствало усилието.

Изображение: https://www.instagram.com/diona_alpha/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР