Клемен Препелич е в полезрението на Реал (Мадрид) и може

...
Клемен Препелич е в полезрението на Реал (Мадрид) и може
Коментари Харесай

Стеф Къри от Словения е в полезрението на Реал

Клемен Препелич е в полезрението на Реал (Мадрид) и може да се причисли към съотборниците си от националния тим на Словения Лука Дончич и Антъни Рандолф, които са част от състава на “белите”. Тримата бяха с огромна заслуга за първата европейска купа в историята на словенския баскетбол и до момента в който Дончич и Рандолф имат контракти с мадридския отбор, то Препелич е баскетболист на френския Левалоа Метрополитан и Реал ще би трябвало да реализира сделка с сегашния му клуб по отношение на възможен трансфер.

Marca оповестява, че по всяка възможност от Реал ще стартират договаряния с французите към средата на сезона, с цел да засилят конкуренцията в състава си и да прибавят още един стрелец, на който може да се разчита.

191-сантиметровият Препелич е младеж на Марибор, играл е още в Домжале и Унион Олимпия, както и в турския Банвит, немския Олденбург и френския Лимож.

Във финалната среща на ЕвроБаскет 2017 точно Препелич даде нужния подтик на Словения, включвайки се съвършено от пейката с 21 точки, 4 битки и 3 асистенции.

24-годишният гард бе провъзгласен от словенските почитатели за локалния Стеф Къри, откакто в деветте мача на страната си на Европейското състезание успяваше при 43.8% от опитите си за три точки. Показателите му по време на ЕвроБаскет 2017 бяха 13.8 точки, 2.3 битки, 2.3 асистенции и 0.9 отнети топки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР